Rating: 0 sterren
0 stemmen

Gevulde paprika

Een heel simpel recept om te maken en erg lekker. Je kunt met dit recept gemakkelijk variëren en je eigen favoriete groente of vlees toevoegen of vervangen. Zelf ben ik gek op deze variant. Lekker met een salade van komkommer en tomaat als bijgerecht.

Recept (1 persoon)

 

  • Paprika naar keuze
  • 100 gram rundergehakt
  • Gehaktkruiden
  • 100 gram champignons
  • Klein blikje mais
  • 50 gram geraspte kaas
  • Kleine ui
  • Zure room
  • Pan
  • Ovenschaal

 

  1. Snijd de kap van de paprika en verwijder voorzichtig de zaadjes
  2. Rul het gehakt met de kruiden bruin.
  3. Snijd de champignons en ui in kleine stukjes.
  4. Haal het gehakt van het vuur en voeg de champignons, ui en mais toe.
  5. Zet de paprika in een ovenschaal en vul dit met het gehaktmengsel. Wat je over hebt kun je naast de paprika in de ovenschaal doen.
  6. Doe wat geraspte kaas over de paprika.
  7. Bak het geheel ongeveer 25 minuten in de oven op 180 graden.
  8. Zodra het gerecht klaar is kun je wat zure room toevoegen.

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.