Rating: 0 sterren
0 stemmen

Carpacciosalade

Ik ben gek op carpaccio, dus ik dacht waarom maak ik geen carpacciosalade. En dit is een succes, een heerlijke salade wat door de carpaccio net dat extra geeft en echt genieten is. En het mooie is deze salade is zo klaar.

Recept (2 personen)

Voorbereidingstijd: 5 minuten

  • 100 gram carpaccio kant en klaar inclusief pijnboompitten en oude kaas
  • 50 gram veldsla
  • 1/2 komkommer
  • olijfolie

 

  1. Doe de veldsla in een kom.
  2. Snijd de carpaccio in kleine stukjes en doe dit bij de sla.
  3. Snijd de komkommer in reepjes en voeg dit ook bij de sla.
  4. Als laatste doe je de kaas en pijnboompitten bij het geheel. Doe wat olijfolie als dressing bij de salade.

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.