Rating: 0 sterren
0 stemmen

Cheesecakebonbons

Dit is wederom een heerlijk resultaat van wat experimentjes met mijn favoriete ingrediënten. Ik vind het heerlijk om wanneer ik zin heb in iets zoet dat ik iets kant en klaar heb liggen. Omdat je deze bonbons in de vriezer bewaard zijn daar ideaal voor. Na een week of twee zijn ze nog steeds lekker. Al is het wel verleidelijk ze eerder op te eten.

 

 

Recept ( 15 stuks)

Voorbereidingstijd: 15 minuten

Eetbaar na ongeveer 1 uur

 

  • Siliconen ijsblokjesvorm
  • Hakmolen
  • Pan
  • 200 gram roomkaas naturel (light)
  • 100 gram walnoten
  • Scheutje vanille-essence
  • 100 gram chocolade (min. 85% cacao)
  • Stevia

 

  1. Klop de roomkaas los met een scheutje vanille-essence.
  2. Verdeel de roomkaas over de ijsblokjesvorm. Je maakt 3 laagjes dus doe het blokje niet helemaal vol.
  3. Maal de walnoten fijn in de hakmolen.
  4. Verdeel de walnoten en leg ze boven op de roomkaas.
  5. Smelt de chocolade en voeg wat Stevia toe.
  6. Verdeel de chocolade over walnoten.
  7. Zet het geheel in de diepvries. Na 1 uur is het mogelijk om een blokje eruit te halen en op te eten. Wanneer je ongeveer 15 minuten wacht is de bonbon nog lekkerder om op te eten.

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.