Rating: 0 sterren
0 stemmen

Gevulde omelet

Een heerlijke warm lunch. Ook met dit recept kun je volop variëren. Het is mogelijk om de groenten door het ei te doen en dan een omelet te bakken. Bij mij mislukt het keren van de omelet best vaak, dus ik bak de groenten en omelet apart. De smaak blijft hetzelfde, maar voor het oog is het een stuk appetijtelijker.

 

Recept ( 1 persoon)

  • Koekenpan 2x
  • Boter
  • 3 eieren
  • Cupje koffiemelk
  • Peper en zout
  • Champignons
  • Paprika
  • Ui
  • Bacon

 

  1. Meng de eieren, koffiemelk, peper en zout door elkaar tot een schuimige mix.
  2. Snijd de groenten
  3. Laat wat boter in de pan smelten en bak het omelet.
  4. Bak in een andere pan ondertussen eerst de bacon bijna gaar. Voeg daarna de ui en champignons toe. Voeg op het laatst de paprika toe.
  5. Laat het vocht en vet uit de pan met groenten lopen en leg de groenten op het omelet.

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.