Zoete popcorn

Ik had nooit gedacht dat popcorn bij een koolhydraatarm eetpatroon zou passen. Maar het blijkt goed in een gezond eetpatroon past als je het zelf maakt. Natuurlijk wel met mate. Ik houd zelf van de zoete variant maar je kunt allerlei kruiden gebruiken om ze naar wens te maken.

Recept

Voorbereidingstijd: 5 minuten

 

  • Pan met deksel
  • 1 eetlepel kokosolie
  • Handje vol met popcorn mais
  • 1 eetlepel pindakaas

 

  1. Verwarm de kokosolie in de pan.
  2. Zodra de kokosolie gesmolten is voeg de mais toe en doe de deksel op de pan.
  3. Wanneer alle mais gepoft is haal je de pan van het vuur.
  4. Doe de popcorn in een kom en doe de pindakaas in de pan.
  5. Omdat de pan nog warm is smelt de pindakaas.
  6. Zodra de pindakaas gesmolten is voeg je popcorn toe en meng je dit door elkaar.
  7. Laat het geheel afkoelen.

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.