Salades

Salades zijn gemakkelijk eerder klaar te maken en neem je zo mee naar het werk.

Eigenlijk maak ik de salades nooit hetzelfde om elke keer weer iets anders te eten. Bij de recepten zet ik daarom tips waardoor je iets kan vervangen. Zo kun je veel variëren en heb je niet het idee vaak hetzelfde te eten.

Het voordeel van koolhydraatarm eten vind ik dat je er een vol gevoel van krijgt. Dus door de juiste mix van koolhydraten, eiwitten en vetten kun je met een heerlijke lunch zo een paar uur vooruit.

 

Bonensalade

(klik op de foto voor het recept)

Carpacciosalade

Carpacciosalade

Frisse salade

(klik op de foto voor het recept)

Fruitsalade met kip

(klik op de foto voor het recept)

Gado gado salade

(klik op de foto voor het recept)

Kipsalade

(klik op de foto voor het recept)

Rode bietensalade

(klik op de foto voor het recept)

Salade met gegrilde groenten

(klik op de foto voor het recept)

Salade met garnalen

(klik op de foto voor het recept)

Spinaziesalade

(klik op de foto voor het recept)

Zoete aardappelsalade

(klik op de foto voor het recept)