Verwendessert
Wil je genieten van een toetje wat snel klaar is en wat je goed van te voren kan gebruiken dan is dit het recept voor jou.
Zo simpel te maken en met een mooie wijnglas zet je ook nog iets moois op tafel. Ideaal voor een feestje.
Recept (1 persoon)
Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Mooi glas
- Hakmolen
- Aardbeien
- Griekse yoghurt
- Ongezouten pinda's
- Snijd de aardbeien in stukjes.
- Hak de pinda's fijn in de hakmolen.
- Doe de ingrediënten laagje voor laagje in het glas. Ik vind het zelf mooi te beginnen met aardbeien en dan een laagje Griekse yoghurt, wat nootjes, aardbeien enz.
Eet smakelijk!
Variatietips:
- Klop wat slagroom stijf en doe daar ook een laagje van in het glas.
- Je kunt ook mascarpone luchtig kloppen met wat Stevia en doe hier een laagje van in het glas.
- Vervang de aardbeien door ander rood fruit of mango bijvoorbeeld.
Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.
Reactie plaatsen
Reacties