Brownie
Dit recept is niet een gewone brownie vol suiker en chocolade, maar een koolhydraatarme variant. Maar het is een zeker een traktatie en heel gemakkelijk te maken en mee te nemen voor onderweg. Maar ook heerlijk bij een kopje thee.
Recept
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Eetbaar na ongeveer 50 minuten
- Rechthoekige bakvorm
- Bakpapier
- Keukenmachine
- 1 banaan
- Ongeveer 3 eetlepels cacao
- 2 eetlepel roomkaas
- 100 gram ongezouten noten naar keuze (walnoten, pecannoten)
- 2 eieren
- Doe de banaan in de keukenmachine en meng het tot een glad mengsel.
- Voeg de roomkaas, cacao en eieren toe en meng het nogmaals tot een glad mengsel.
- Maal de noten apart fijn en voeg ze toe aan het mengsel.
- Doe het bakpapier in de bakvorm en verdeel het mengsel hierover.
- Verwarm het geheel ongeveer 40 minuten op 180 graden in de oven.
Eet smakelijk!
Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.
Reactie plaatsen
Reacties