Rating: 0 sterren
0 stemmen

Krokante crackers

Als tussendoortje op het werk eet ik graag iets krokants. Deze crackers zijn heel gemakkelijk te maken en ook mee te nemen.

Een paar ingrediënten, even in de oven en genieten maar. Met een beetje boter op de cracker is het nog lekkerder.

Recept (6 crackers)

 

Voorbereidingstijd: 5 minuten

In totaal 30 minuten

 

  • 3 eetlepels lijnzaad
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 eetlepel cacaonibs (kleine stukjes chocolade, kant en klaar te koop)
  • 2 eiwitten
  • Zout en andere kruiden naar keuze
  • Bakpapier
  • Bakplaat

 

  1. Meng het lijnzaad, havermout en cacaonibs door elkaar.
  2. Doe de eiwitten en de kruiden door het mengsel totdat het een samenhangend geheel is.
  3. Doe het bakpapier op de bakplaat en verdeel het mengsel erover. Je kunt het alvast in kleine hoopjes leggen, maar je kunt het ook later in koekjes verdelen.
  4. Doe het geheel ongeveer 15 minuten op 180 graden in de oven.

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.