Rating: 0 sterren
0 stemmen

Kaascrackers

In het weekend vind ik het lekker om aan het eind van de middag te ‘snacken’. Deze kaascrackers zijn heerlijk en snel te maken. Elke keer doe ik ander beleg op de kaas. De drie op de foto zijn toch wel mijn favoriet. Op deze manier heb je drie totaal verschillende smaken die heel goed vullen. Ideaal als je flink gesport hebt.

 

Recept

Voorbereidingstijd:  3 minuten

Eetbaar na 30 minuten

 

  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • Kaasplakken (30+)
  • Kruiden naar keuze. In dit geval paprikapoeder en Provençaalse kruiden
  • Tomaat

 

  1. Beleg de bakplaat met bakpapier
  2. Leg de plakken kaas op het bakpapier
  3. Snijd de tomaat in plakjes
  4. Beleg één plak kaas met de tomaat
  5. Bestrooi de andere plak met paprikakruiden en de ander met Provençaalse kruiden
  6. Doe de bakplaat in de oven voor 15 minuten op 180 graden.
  7. Laat de plakken afkoelen

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.