Ananas met chocolade
Af en toe een lekker zoet tussendoortje is erg lekker. En wat is idealer dan een tussendoortje wat heel snel klaar is. De combinatie van het zoete van de ananas en het pure van de chocolade maakt dit tussendoortje tot een echte traktatie. Ideaal als je onverwachts visite krijgt, want binnen een paar minuten heb je dit op tafel staan.
Recept ( 6 stuks)
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Eetbaar na 10 minuten
- Blikje ananasschijven
- Ongeveer 50 gram chocolade (minimaal 85% cacao)
- Pan
- Haal de ananas uit het blikje en leg ze stuk voor stuk op wat keukenpapier om uit te lekken.
- Verwarm de cacao in de pan tot het gesmolten is.
- Verdeel de chocolade over 1 helft van de ananas.
- Zet de ananas in de koelkast tot de chocolade gestold is.
Eet smakelijk!
Ik ben benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen of opmerkingen laat hieronder een reactie achter.
Reactie plaatsen
Reacties