Zalmfilet en roerbakgroente
Houd je van een lekker en snel klaargemaakt diner dan is dit wat voor jou.
Je kunt dit gerecht ook wat ingewikkelder maken door zelf groente te snijden en toe te voegen. Maar vaak zijn de zakjes met gesneden roerbakgroenten net zo gemakkelijk en lekker.
Bij dit gerecht vind ik vooral de combinatie van het zoete van ketjap en de zalm smaakvol.
Recept (2 personen)
Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Grillpan
- Wokpan
- 400 gram roerbakgroenten naar keuze
- 2 zalmfilets
- Viskruiden of peper en zout
- Ketjap
Ik houd van knappere roerbakgroenten dus die wok ik altijd maar een paar minuten. Als je ze liever zachter wilt, kun je dus beter eerst de roerbakgroenten bakken.
- Verwarm de olie in beide pannen. Kruid de zalmfilet.
- Wok de groenten op een hoog vuur. Bak de zalmfilet in een paar minuten knapperig en gaar.
- Voeg op het laatst wat ketjap toe aan de groenten.
Eet smakelijk!
Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.
Reactie plaatsen
Reacties