Rating: 0 sterren
0 stemmen

Kaasbroodje

Een ideale vervanger van een broodlunch.

Dit recept kan met zowel amandelmeel als havermoutmeel gemaakt worden. Qua smaak zit er weinig verschil in. En aangezien amandelmeel prijzig is gebruik ik tegenwoordig havermoutmeel. Ik koop een zak havermout in de winkel en maal dit in een keukenmachine tot meel.

 

Recept: (5 enkele broodjes)

  • Keukenmachine
  • Oven en bakplaat
  • Bakpapier
  • Geraspte kaas
  • 100 gram amandelmeel of havermoutmeel
  • 3 eieren

 

Beleg:

Roomkaas

Komkommer

 

  1. Mix de eieren bij het meel tot een beslag. Voeg hierna geraspte kaas toe tot er een mooi stevig beslag ontstaat.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er hoopjes van het beslag op. Ik maak zelf ovale hoopjes omdat dit straks makkelijker belegt.
  3. Verwarm het mengsel in ongeveer 25 minuten op 180 graden in de oven.
  4. Laat de broodjes afkoelen en beleg ze met je favoriete beleg. Zelf vind ik de combinatie van komkommer en roomkaas erg lekker.

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.