Hazelnootbonbons
Een erg simpel maar heel lekker recept. Gooi twee ingrediënten bij elkaar en je kunt lang genieten van deze bonbons.
Ik gebruik een siliconen vorm voor ijsblokjes en in de koelkast kun je de bonbons zeker een week lang bewaren.
Recept (15 stuks)
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Eetbaar na ongeveer 45 minuten
- Siliconen ijsblokjesvorm
- 100 gram chocolade (minstens 85% cacao)
- 15 of 30 hazelnoten
- Stevia
- Smelt de chocolade met wat Stevia in een pan.
- Doe 1 of 2 hazelnoten per blokje in de siliconen vorm.
- Zodra de chocolade gesmolten is doe je dit in de vorm zodat de hazelnoot omsloten is door chocolade.
- Zet de vorm in de koelkast.
Eet smakelijk!
Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.
Reactie plaatsen
Reacties