Rating: 0 sterren
0 stemmen

Gegrilde garnalen met frisse groenten

Garnalen dit keer. Ik kan van dit gerecht echt genieten en ga er ook altijd uitgebreid voor zitten. Garnalen zijn niet goedkoop dus dit gerecht eet ik bij speciale gelegenheden. Of als traktatiemoment.

En nog een voordeel, het gerecht staat snel op tafel.

Recept (2 personen)

Voorbereidingstijd: 10 minuten

 

  • Grillpan
  • Pan
  • Bakje grote garnalen
  • 2 zoete aardappelen
  • Paprika
  • Paprikapoeder
  • Olijfolie

 

  1. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Verwarm de olie in een pan en bak de zoete aardappelen gaar en zacht. Met wat kruiden krijg je nog een extra krokant laagje.
  2. Snijd de paprika in stukjes. Kruid de garnalen met paprikapoeder.
  3. Verwarm de olie in de grillpan. Bak de garnalen om en om klaar. Dit hoeft maar een paar minuten totdat ze een krokant laagje hebben.
  4. Verwarm de paprika bij de zoete aardappelen.

 

Eet smakelijk!

 

Variatietips:

Er zijn genoeg variaties te bedenken. Je kunt er extra groenten bij doen of de garnalen anders kruiden.

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.