Rating: 0 sterren
0 stemmen

Kaaskoekje met garnalen

Op het internet kwam ik een foto tegen van een broodje met garnalen en ik dacht dat moet ik maken. Ik heb mijn eigen koolhydraatarme versie van gemaakt. Van dit gerecht ga je echt genieten en kun je geen genoeg van krijgen. De combinatie van garnalen, het kaasbroodje en de mousse is heel bijzonder en heerlijk. Als je naar de foto kijkt is het bijna zonde om op te eten, daarom maak ik het gerecht heel vaak;)

Recept ( 4 broodjes)

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Eetbaar na 50 minuten

 

  • Oven
  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • Geraspte kaas
  • 50 gram havermoutmeel
  • Rucola
  • Garnalen
  • Zure room
  • Provençaalse kruiden
  • Paprikapoeder
  • Water

 

  1. Maal eventueel het havermout tot meel.
  2. Voeg geraspte kaas (ongeveer 100 gram) toe aan het meel en voeg wat paprikapoeder toe.
  3. Doe er voorzichtig een klein beetje water bij en meng alles door elkaar tot een smeuïge brij.
  4. Bedek de bakplaat met bakpapier en verdeel het kaasmengsel over het bakpapier in ovale hoopjes.
  5. Doe het geheel in de oven op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.
  6. Laat de broodjes afkoelen.
  7. Zodra de broodjes afgekoeld zijn kun je wat zure room opkloppen met Provençaalse kruiden.
  8. Beleg de broodjes naar keuze met rucola, garnalen en de zure room.

 

Eet smakelijk!

 

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.