Chili con carne

Chili con carne heb ik altijd lekker gevonden. Ideaal om snel klaar te maken en overheerlijk. Ik ben zelf niet van het hele pittige eten, dus ik maak altijd een mildere versie.

Dit gerecht is ook ideaal om eerder klaar te maken en dan hoef je het alleen maar op te warmen.

Recept (2 personen)

Voorbereidingstijd: 20 minuten

 

  • 1 grote pot bruine bonen
  • 250 gram mexicaanse roerbakgroenten of andere groenten naar keuze
  • 1 paprika
  • 250 gram rundergehakt
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 theelepel chili con carne kruiden

 

  1. Rul het gehakt gaar.
  2. Laat de bruine bonen uitlekken.
  3. Zodra het gehakt gaar is voeg de roerbakgroenten toe en roerbak deze een paar minuten mee.
  4. Voeg de bruine bonen toe.
  5. Meng de crème fraîche met de kruiden en voeg dit bij de rest.
  6. Laat het geheel nog een paar minuten sudderen.

 

Eet smakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd wat je van dit gerecht vindt. Heb je vragen, opmerkingen of heb je ook gesmuld, laat hieronder een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.